Hyundai Forums banner
21 - 40 of 42 Posts
Fajna mała zabawka, podoba mi się. Trudno uwierzyć, jak daleko Hyundai zaszedł w tak krótkim czasie. Wciąż pamiętam, kiedy wyprodukowali miliony tych wyglądających jak karaluchy Excellów. Były tak tanie, że każdy miał je gdzieś ukryte. Teraz już ich nie ma, bo myślę, że wszystkie rozpadły się po pięciu latach.
Kiedy byłem dzieckiem, pamiętam, że Hyundai i Kia były absolutnie najgorsze z najgorszych. Nikt nie chciał ich nawet wynająć, mimo że były niesamowicie tanie. Z pewnością nie są już tym, czym były, to pewne. Zawsze źle mówiłem o Hyundaiu, dopóki nie dałem szansy mojemu Sonacie z 2016 roku.

Discussion starter · #22 ·
Wesołych Świąt!! 1,8 tys. na liczniku kilometrów. Uwielbiam ten samochód i funkcje w wersji Limited. Jak dotąd żadnych problemów z samochodem!

Discussion starter · #24 ·
Ładnie wyglądający samochód, opowiedz nam o wrażeniach z jazdy z silnikiem turbo 1.6L.
Moim zdaniem było całkiem wspaniale. Wcześniej jeździłem Hondą Accord z 2018 roku. Uważam, że Honda ogólnie prowadzi się lepiej. Ale uważam, że sonata jest cichsza i ma gładszą kabinę przy dużych prędkościach. Uważam również, że w sonacie łatwiej jest pokonywać autostrady z dużą prędkością niż w accordzie. Nadal żałuję, że czucie kierownicy w sonacie nie było bardziej responsywne i bardziej precyzyjne. ?

Discussion starter · #25 ·
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!!.... Tutaj, w północnej części stanu Nowy Jork, początek roku jest deszczowy. 2,8 tys. mil na liczniku. Problemy napotkane do tej pory: 1. Stopień powagi problemu: niewielki.

Naprawdę podoba mi się, jak Hampton Gray wygląda w świetle dziennym. Waham się między szarym a czerwonym. Czy wiesz może, jaka jest różnica między Hampton gray a Portofino Gray?

Podsumowując, wygląda świetnie! Gratulacje!

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Mój to Portofino Gray, jest to ciemniejszy szary.
View attachment 443398 View attachment 443400 View attachment 443401 View attachment 443402
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!! 1,8 K na liczniku kilometrów. Uwielbiam samochód i funkcje w wersji limited. Jak dotąd żadnych problemów z samochodem!
Ładny samochód i kolor, szkoda, że musisz mieć tablicę rejestracyjną z przodu swojego Sonaty. Mam szczęście mieszkać w stanie, który tego nie wymaga!

Discussion starter · #27 ·
Mój jest Portofino Gray, to ciemniejszy szary.

Ładny samochód i kolor, szkoda, że musisz mieć tablicę rejestracyjną z przodu swojego Sonaty. Mam szczęście mieszkać w stanie, który tego nie wymaga!
Haha tak. Ale czasami czuję, że dobrze, że mam tablicę rejestracyjną, bo bez tablicy rejestracyjnej może to wyglądać bardziej jak catfish

Discussion starter · #28 ·
443730
Dzisiaj w Albany NY jest śnieżny dzień. Moja tymczasowa rejestracja wygasa dzisiaj, a mój dealer jeszcze nie ma nowych tablic.

Którego dnia kupiłeś samochód?

Kupiłem swój 12.06.19, a moje tymczasowe tablice są ważne do 20.01.20.

Uwielbiam ten samochód, odebrałem swój tydzień temu, Sel Plus i zainstalowałem kilka 20" Pinnacle 245X8.5x20 z przesunięciem plus 35, pasuje jak ulał. Żadnego drapania przy uderzaniu. Otrzymałem same komplementy i zwracanie uwagi w tym pięknym pojeździe
443816

Discussion starter · #34 ·
Uwielbiam ten samochód, odebrałem swój tydzień temu, Sel Plus i zainstalowałem kilka 20-calowych Pinnacle 245X8.5x20 z przesunięciem plus 35, pasuje jak ulał. Żadnego drapania przy uderzaniu. Otrzymałem same komplementy i zwracanie uwagi w tym pięknym pojeździe View attachment 443816
Wygląda świetnie, stary, gratulacje!!.

Discussion starter · #38 ·
Jestem chory.
Wygląda świetnie....Jakieś problemy z tym?
Chcę kupić jeden, gdy moja umowa leasingu wygaśnie w NJ
Będę szczery. Po 4 tys. na liczniku kilometrów czuję, że czegoś mi brakuje podczas jazdy. Jeździłem wcześniej Hondą Accord z 2018 roku i uwielbiałem sposób, w jaki się prowadził. Nie jestem entuzjastą, więc nie potrafię tego technicznie wytłumaczyć. Uwielbiam mieć dużo momentu obrotowego i precyzyjne prowadzenie i czuję, że nowa Sonata nie jest w tym tak satysfakcjonująca. Pomogło również to, że przez 2 tygodnie jeździłem nowym Volvo S60 z 2019 roku z silnikiem T6 jako moim codziennym kierowcą.
Uwielbiam prawie luksusowe odczucia w Sonacie i jak na razie nie mam żadnych problemów. Ale jeśli wolisz więcej mocy, po prostu poczekaj na linię N. Myślę, że wymienię to, gdy w przyszłym roku pojawi się Kia Optima GT.

Discussion starter · #39 ·
4100 na liczniku kilometrów i na razie bez większych problemów. Po prostu czuję, że parowanie Bluetooth między moim telefonem z Androidem a samochodem jest loterią podczas rozmów.

Wreszcie jakieś tablice rejestracyjne. Jak działa ta technologia? Infotech mojej żony z 2019 Santa Fe jest znakomity, o wiele lepszy niż mój 2019 Honda CRV - rzeczywiście tak dużo lepszy, że myślę o powrocie do Hyundaia wcześniej niż planowałem.

21 - 40 of 42 Posts