Hyundai Forums banner

Odebrałem w tym tygodniu mojego Hampton Gray 2020 Sonata Limited.

19K views 41 replies 16 participants last post by  dineshkumart1990  
#1 ·
Ma szare wnętrze i jasnoszare skórzane siedzenia. Mam nadzieję, że ci się spodoba.

#7 ·
Czy używałeś już asystenta parkowania? Zastanawiam się, czy można go użyć do zaparkowania samochodu w garażu i również wyjechania nim.
Mam nadzieję, że pytasz o funkcję asystenta parkowania z breloka. Jeśli tak, tak, używałem i jest naprawdę niesamowity i działa jak urok. Uznałem go za przydatny przynajmniej raz w zeszłym tygodniu.

#10 ·
Naprawdę podoba mi się, jak Hampton Gray wygląda w świetle dziennym. Waham się między szarym a czerwonym. Czy wiesz może, jaka jest różnica między Hampton Gray a Portofino Gray?

Podsumowując, wygląda świetnie! Gratulacje!

#11 ·
Naprawdę podoba mi się, jak Hampton Gray wygląda w świetle dziennym. Waham się między szarym a czerwonym. Czy wiesz może, jaka jest różnica między Hampton gray a Portofino Gray?

Podsumowując, wygląda świetnie! Gratulacje!

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Z takich zdjęć jak te Hampton Gray wygląda na jaśniejszy, coś pomiędzy Srebrnym a ciemniejszym Portofino Gray. Oczywiście sugerowałbym zobaczenie ich na żywo, a nie tylko na monitorze, zanim dokonasz wyboru.

#18 ·
Świetnie wyglądający samochód i fajny kolor. Mój pierwszy Hyundai to był podstawowy Excel z 86 roku, 5-biegowa skrzynia, bez wspomagania kierownicy. Kosztował mnie wtedy 7100 dolarów, o ile dobrze pamiętam. Patrzę wstecz i nie mogę uwierzyć w poziom pojazdów, które ta sama firma produkuje dzisiaj, to naprawdę niesamowite widzieć ewolucję tej firmy.

#19 ·
Świetnie wyglądający samochód i fajny kolor. Mój pierwszy Hyundai to był podstawowy '86 Excel, 5-biegowa skrzynia, bez wspomagania kierownicy. Kosztował mnie 7100 dolarów, jak sądzę. Patrzę wstecz i nie mogę uwierzyć w poziom pojazdów, które ta sama firma produkuje dzisiaj, to naprawdę niesamowite widzieć ewolucję tej firmy.
Dziękuję!... Właśnie się ożeniłem i nie mogę uwierzyć, że mogę dostać samochód w tym przedziale cenowym z takimi luksusowymi funkcjami. Kiedyś miałem nadzieję na luksusowy samochód za 5 lat z funkcjami, które Sonata już teraz posiada.

#20 ·
Masz tam fajną małą zabawkę, podoba mi się. Trudno uwierzyć, jak daleko Hyundai zaszedł w tak krótkim czasie. Wciąż pamiętam, kiedy wyprodukowali miliony tych wyglądających jak karaluchy Excellów. Były tak tanie, że każdy miał jeden gdzieś ukryty. Teraz już żadnego z nich nie ma, ponieważ myślę, że wszystkie po pięciu latach po prostu się rozpadły.

#21 ·
Fajna mała zabawka, podoba mi się. Trudno uwierzyć, jak daleko Hyundai zaszedł w tak krótkim czasie. Wciąż pamiętam, kiedy wyprodukowali miliony tych wyglądających jak karaluchy Excellów. Były tak tanie, że każdy miał je gdzieś ukryte. Teraz już ich nie ma, bo myślę, że wszystkie rozpadły się po pięciu latach.
Kiedy byłem dzieckiem, pamiętam, że Hyundai i Kia były absolutnie najgorsze z najgorszych. Nikt nie chciał ich nawet wynająć, mimo że były niesamowicie tanie. Z pewnością nie są już tym, czym były, to pewne. Zawsze źle mówiłem o Hyundaiu, dopóki nie dałem szansy mojemu Sonacie z 2016 roku.

#24 ·
Ładnie wyglądający samochód, opowiedz nam o wrażeniach z jazdy z silnikiem turbo 1.6L.
Moim zdaniem było całkiem wspaniale. Wcześniej jeździłem Hondą Accord z 2018 roku. Uważam, że Honda ogólnie prowadzi się lepiej. Ale uważam, że sonata jest cichsza i ma gładszą kabinę przy dużych prędkościach. Uważam również, że w sonacie łatwiej jest pokonywać autostrady z dużą prędkością niż w accordzie. Nadal żałuję, że czucie kierownicy w sonacie nie było bardziej responsywne i bardziej precyzyjne. ?

#38 ·
Jestem chory.
Wygląda świetnie....Jakieś problemy z tym?
Chcę kupić jeden, gdy moja umowa leasingu wygaśnie w NJ
Będę szczery. Po 4 tys. na liczniku kilometrów czuję, że czegoś mi brakuje podczas jazdy. Jeździłem wcześniej Hondą Accord z 2018 roku i uwielbiałem sposób, w jaki się prowadził. Nie jestem entuzjastą, więc nie potrafię tego technicznie wytłumaczyć. Uwielbiam mieć dużo momentu obrotowego i precyzyjne prowadzenie i czuję, że nowa Sonata nie jest w tym tak satysfakcjonująca. Pomogło również to, że przez 2 tygodnie jeździłem nowym Volvo S60 z 2019 roku z silnikiem T6 jako moim codziennym kierowcą.
Uwielbiam prawie luksusowe odczucia w Sonacie i jak na razie nie mam żadnych problemów. Ale jeśli wolisz więcej mocy, po prostu poczekaj na linię N. Myślę, że wymienię to, gdy w przyszłym roku pojawi się Kia Optima GT.

#40 ·
Wreszcie jakieś tablice rejestracyjne. Jak działa ta technologia? Infotech mojej żony z 2019 Santa Fe jest znakomity, o wiele lepszy niż mój 2019 Honda CRV - rzeczywiście tak dużo lepszy, że myślę o powrocie do Hyundaia wcześniej niż planowałem.

#41 ·
Haha, w końcu dostałem te tablice. Technologia w tym jest niesamowita, wydaje się bardziej elegancka niż poprzednia wersja. Wizualnie uważam, że ikony i czcionki nie są już tak odjazdowe jak kiedyś. Funkcjonalnie, ponieważ mam ograniczoną wersję, widzę wiele opcji, którymi mogę zarządzać. Kiedyś miałem Hondę Accord z 2018 roku (i byłem pod takim wrażeniem, kiedy ją kupiłem) i byłem pod wrażeniem nawet wtedy, gdy przeszedłem z Accorda. Jeśli technologia pozostanie niezawodna przez długi czas, na pewno kupię ponownie Hyundai.