Cześć wszystkim, jestem tu nowy i obecnie jeżdżę Passatem z 16', którego kupiłem z drugiej ręki od Carmax. Jak bardzo go kocham, od czasu zakupu miałem z nim tylko problemy z silnikiem i wkrótce chcę go wymienić. Ponieważ uwielbiam sedany, rozejrzałem się i uwielbiam wygląd Hyundaia Sonata 2024 (prawdopodobnie N-Line), ale mam do niego jedną poważną uwagę......asystent ograniczenia prędkości.
Czy jest on domyślnie włączony w wersjach amerykańskich tego samochodu i czy można go trwale wyłączyć?
To dla wielu osób może nie być problemem, ale dla mnie byłoby to problemem. Rozumiem, że w Europie istnieje prawo uniemożliwiające jego wyłączenie i trzeba to robić za każdym razem, ale czy to samo dotyczy USA?
Czy jest on domyślnie włączony w wersjach amerykańskich tego samochodu i czy można go trwale wyłączyć?
To dla wielu osób może nie być problemem, ale dla mnie byłoby to problemem. Rozumiem, że w Europie istnieje prawo uniemożliwiające jego wyłączenie i trzeba to robić za każdym razem, ale czy to samo dotyczy USA?