Dlaczego producenci samochodów wciąż muszą używać sprzętu, który znają, z rdzą i spawaniem się do elementów mocujących. Ważne jest, abyśmy mieli działające światła, a jedno z moich świateł tablicy rejestracyjnej nie działało. Śruby nigdy nie zostały wykręcone, jestem pewien i prawdopodobnie tak było i przeszły podczas kontroli bezpieczeństwa w zeszłym roku. Udało mi się wykręcić tylko jedną śrubę (łeb Philipsa, którego nienawidzę). Pozostałe 3 były zardzewiałe do stalowych klipsów sprężynowych używanych za zespołem soczewek. Jeden wyszedł po wierceniu i wykręceniu, a pozostałe dwa skręciły łby. Ich kołki były tak ciasne, że imadło ledwo je wyjęło. Wymieniłem obie żarówki na parę diod LED, których miałem zapas, używanych w tylnej lokalizacji prześwitu, wypróbowanych również w lampce do czytania map, ale są zbyt niebieskie i nie tak jasne jak żarówki, które wyjąłem. Wystarczająco dobre do oświetlenia tablicy rejestracyjnej i teraz się nie przepalą. Znalazłem kilka śrub ze stali nierdzewnej w szufladzie na części, które nie mają dokładnej średnicy, ale trzymają klipsy.