Uwielbiam mojego Sonatę i myślę, że reprezentuje on prawdopodobnie jedną z najlepszych wartości dla zwykłych ludzi takich jak ja. Moja żona i ja zarabiamy więcej niż wystarczająco, aby kupić samochody z segmentu Merc/BMW/Audi (oboje mamy sześciocyfrowe pensje), ale ciężko pracujemy na nasze pieniądze, a samochody w 99% czasu są głównie środkiem transportu. Nie możemy patrzeć na wydawanie takich pieniędzy na stale tracący na wartości składnik majątku i wolelibyśmy przeznaczyć te pieniądze na nasz dom, rozrywkę, nasze dzieci i przyszłość. Miałem znajomych/współpracowników, którzy mieli eleganckie samochody (BMW M3, Audi S4, MB E550, BMW 750i), a te samochody są dobrze zbudowane, szybkie i mają w sobie coś, co sprawia, że są wyjątkowe. Problem polega na tym, że płacisz za każdy grosz, utrzymanie ich kosztuje fortunę i jeszcze więcej, a kiedy się psują, kradną ci portfel.
Jeśli wygram na loterii, kupię jeden z nich, ale dopóki muszę dbać o moje pieniądze, budżet i wszystko to, daj mi Sonatę Turbo przez cały dzień, każdego dnia.