Hyundai Forums banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
55 Posts
Discussion Starter #1
Why do the adverts pop up super quick but it takes forever to get onto the forum topics what has gone wrong didn't used to be this slow. Am begining to loose interset!!
 

·
Registered
Joined
·
59 Posts
I use AOL and have the same problem and has been for the last few days. I have got round it by using Internet Explorer, which has no problems. I assume my issue is with AOL.
 

·
Registered
Joined
·
47 Posts
I've just tried using the site in Internet Explorer and it is pretty quick with that. My usual browser - Firefox - is still slow, takes 30-40 seconds to reload a page for example.

I am with Plusnet broadband so I assume that Firefox finds the site difficult somehow.

I'm not going to use IE for this site so I'll just have to put up with the delay, maybe check my email while waiting. :)
 

·
Registered
Joined
·
1,109 Posts
No noticeable slow-down at home .......... Virgin Media 50 mb, using ie8. Nor at work for that matter, BT 5 (ish) mb, using ie8
 

·
Registered
Joined
·
816 Posts
QUOTE (Richard AF @ Jul 21 2010, 04:05 AM) index.php?act=findpost&pid=343487
I use AOL and have the same problem and has been for the last few days. I have got round it by using Internet Explorer, which has no problems. I assume my issue is with AOL.
We've had problems here in N.A. as well, mine started just after a MS update for XP.

Mi laptop with Vista was not affected.
 

·
Registered
Joined
·
46 Posts
Definatly VERY VERY Slow for me

Takes arround 40 seconds to open the topic and then 40 sec longer if I want to add a reply

I am no Internet Explorer and Virgin media 10 mb

All the other forums that I go to are much much faster
 

·
Registered
Joined
·
275 Posts
QUOTE (TriBorG @ Aug 14 2010, 10:09 AM) index.php?act=findpost&pid=349291
Definatly VERY VERY Slow for me

Takes arround 40 seconds to open the topic and then 40 sec longer if I want to add a reply

I am no Internet Explorer and Virgin media 10 mb

All the other forums that I go to are much much faster

That is quite odd and it makes me wonder if your isp has something like a DNS problem. I asume you have rebooted your router as a matter of course and perhaps tried a different DNS setting to that issued by your ISP ? Currently pages load / refresh in < 3 secs. I am using O2.
 

·
Premium Member
Joined
·
15,116 Posts
a few members in the states have complained about this in another forum on this site, l have had technical check this out and they have said there is no problem with our server. l have not experienced any problems myself using firefox or i.e. pages load in around 3 seconds
 

·
Registered
Joined
·
55 Posts
Discussion Starter #11
My computer is not slow, other sites load up almost immediately, new pages on this site take 48 seconds per page that is SLOW!!!
 
1 - 14 of 14 Posts
Top