Hyundai Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
Hi folks, when starting my Atoz it revs its little gonads off then drops down to normal. Is this usual or is there a fix?
Just bought the car from a fella up the road that was gonna trade it in. 40k on the clock garage offered him 100 quid I offered 125! Apart from the revving issue all seem ok. :banana:
 

·
Registered
Joined
·
1,109 Posts
Hi Steve and :00000732: to the forums.

Hopefully someone will be along to help with the revving problem :thumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
QUOTE (Steve J @ Sep 9 2010, 08:47 AM) index.php?act=findpost&pid=355185
Hi folks, when starting my Atoz it revs its little gonads off then drops down to normal. Is this usual or is there a fix?
Just bought the car from a fella up the road that was gonna trade it in. 40k on the clock garage offered him 100 quid I offered 125! Apart from the revving issue all seem ok. :banana:
all i know about this is that there is an automatic choke,it normally goes 2 normal when engine warms up.best of luck with new car a great runaround.
 

·
Registered
Joined
·
460 Posts
QUOTE (Steve J @ Sep 9 2010, 08:47 AM) index.php?act=findpost&pid=355185
Hi folks, when starting my Atoz it revs its little gonads off then drops down to normal. Is this usual or is there a fix?
Just bought the car from a fella up the road that was gonna trade it in. 40k on the clock garage offered him 100 quid I offered 125! Apart from the revving issue all seem ok. :banana:
Possible coolant temperature sensor fault or the map sensor and/or associated wiring which is at the top of the manifold and goes to the bulkhead behind it.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top