Hyundai Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
Hi, i am the owner of 01 santa -fe. The problem that i had with my
car is that,the yellow lights in the front and back go on but don't
blink.I checked the fuses but theu are fine.So i'm not able to locate
the problem.what should i do?
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I think it may be due to loose wiring...do check the wiring properly.


Originally posted by Perry@Jul 22 2004, 09:09 AM
Hi, i am the owner of 01 santa -fe. The problem that i had with my
car is that,the yellow lights in the front and back go on but don't
blink.I checked the fuses but theu are fine.So i'm not able to locate
the problem.what should i do?
[snapback]246[/snapback]​
 

·
Registered
Joined
·
224 Posts
I agree with Chris P - sounds like a bad relay.

Locate the relay, pull it out, and check the contacts on the relay and on it's socket. If they look ok plug it back in and try your indicators. If they look dirty / corroded, try cleaning the contacts with a wire brush to expose clean metal - then try re-fitting the relay.

If that doesn't work then you will probably need a new relay. If the above does work - I'd still advise getting a new relay just in case the one you have now fails again.
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Originally posted by Dr. Hundi@Oct 27 2004, 06:23 AM
Are you talking about your indicators?

If so, sounds as though you have a flasher can malfunction.
[snapback]2060[/snapback]​

How many miles on your SF? I say go with warranty if it applies... PDT
 
1 - 7 of 7 Posts
Top