No 4x4 - Hyundai Forums : Hyundai Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-24-2009, 09:14 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
robadob
(Thread Starter)
hi all
im from west oz and had a prob with my Hyundai Terracan on the beach today.
came out of 4x4.

the light said it was in 4x4 but the frount wheel were not engaged.
any one had simular prob?

thanks all new to this kind of forum but hope to work it out.

robadob is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-24-2009, 09:31 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Terradan
QUOTE (robadob @ May 24 2009, 09:14 AM)
Quote:
hi all
im from west oz and had a prob with my Hyundai Terracan on the beach today.
came out of 4x4.

the light said it was in 4x4 but the frount wheel were not engaged.
any one had simular prob?

thanks all new to this kind of forum but hope to work it out.


Hi Robadob

The solution to your problem is at www.forum.australia4wd.com

Go to the Terracan forum and start searching, or ask your question, the people there are a great help, and have encountered and fixed this problem before.

Good Luck

Danny.
Terradan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome