Heater Problems - Hyundai Forums : Hyundai Forum
 
LinkBack Thread Tools
#1 Old 11-28-2005, 12:48 AM
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ride wake 210
(Thread Starter)
hey,

somethin seems to have gone wrong with the blower control switch..the one with all the numbers that controls the speed of the blower or somethin like that..

well my positive battery terminal came off of my battery earlier at my work after my g/f and i got done watchin a movie and it worked fine then..and then it happend again at her house and now i have nuthing for heat..the core is hot because i can fel the heat through the vents but theres no air pushing the heat.

any and all help is greatly appreciated


thanks

sean
ride wake 210 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 11-28-2005, 02:28 PM
ADMINISTRATOR
 
Montego's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: South East England
Drives 2 XG's (2001 & 2002) & Ford Escort Van
Posts: 12,675
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Montego has disabled reputation
Garage
you will need to check whether you have got power going to the blower motor itself, use a meter or test light to determin this, this will rule out a faulty motor and/or switch, another possibility is the resistor which controls the blower speed



MONTEGO

""""""""""""""""""""""""



Montego is online now  
#3 Old 11-28-2005, 05:50 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
saugen48
Send a message via Yahoo to saugen48
Under the engine bonnet (mine is just behind the battery) is a fuse/relay box. According to the online pics at hmaservice.com, there is a 30amp blower fuse/relay.
K Blower 30A Pink
Check that out, yours may have blown
saugen48 is offline  
#4 Old 11-28-2005, 08:52 PM
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ride wake 210
(Thread Starter)
im not sure wut happend.

its all working fine now besudes a few things

my cruize control button on the dash doesn't turn on anymore and my cruize quit working.

and also the lights for both the dials r out and same for the A/C button and the air flow button..im not sure if the button for the air flow-inside air or outside air- is even working or not


thanks guys
ride wake 210 is offline  
#5 Old 02-22-2006, 04:36 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Arizona
Posts: 378
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Dragonmp5
Send a message via Yahoo to Dragonmp5
If the cruise is not working it's either a loss of vaccum or a bad fuse. Have these checked. The lights are out behind my dials as well but I'm not concerned about it just yet.
Dragonmp5 is offline  
#6 Old 02-22-2006, 10:49 PM
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ride wake 210
(Thread Starter)
this is so old. i fixed everything on my own.
ride wake 210 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hyundai Forums : Hyundai Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome