Wiring Amp + Sub For A 2003 Tib 03 Gt - Hyundai Forums : Hyundai Forum

Register Home Forums Active Topics Photo Gallery Garage Members List Calendar Auto Loans Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Hyundai-Forums.com is the premier Hyundai Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-10-2007, 11:41 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Vladmere
Default

I recently bought a 2003 tiburon gt. I'm trying to wire up my amp and sub to my aftermarket cd player. I used a wiring harness and conencted everything just fine but the only thing that turns on is my aftermarket amp and sub, when my factory speakers and sub should be working but their not. I checked and everything was wired up just fine, I'm not sure if its my wiring harness or not but If I could hook my amp and sub up to my factory infinity stereo that would be fine for now, but If anyone could give me some ideas of what I'm doing wrong with it, I'd appreciate it.

I even tried connecting all 3 remote wires together, my factory + aftermarket both to the remote wire on the harness, and still nothing.
Vladmere is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-22-2007, 08:45 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Vladmere
Default

I think I've figured this out, I have to bypass the factory amp.
Vladmere is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-10-2007, 05:58 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
scat
Default

scat1234@yahoo.comHelp, my subwoofer and rear speakers on my '03 tiburon have almost NO POWER. All of the sound is coming from the fronts. No, its not the fade button, something is wrong, is there a fuse on the amp somewhere, and if so, how do I change it? Any stereo help you can give would be appreciated!
scat is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-29-2008, 11:05 AM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
kisss2all
Default

I have a 2003 Hyundia Tiburon V6 Infinite stereo and my radio doesn't work. I was told that it is probably the amp but I can not locate it on the car. I have been told different areas it might be (head unit, door speaker). Can someone who has this car and has seen the amp reply to wear I can locate it, thank you.
kisss2all is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hyundai Forums : Hyundai Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Random Question


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 09:52 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.